AIRE CONDICIONAT

Tant per els que volen climatitzar la seva llar com el seu negoci, Puigdellivol posar a disposició dels seus clients, varies gammes d’aparells per oferir diferents solucions i cobrir tot tipus de necessitats.

SISTEMA INVENTER

Els equips Inverter consumeixen únicament l’energia que necessiten per arribar a la temperatura seleccionada i aconsegueixen mantenir-la constant. El resultat? L'eliminació de la fresa , menys despesa, més confort i prolongació de la vida útil del compressor.

Sistema inverter

GAMMA DOMÈSTICA

Split Paret

Aparells ideals per la climatització de petits espais com: Menjadors / Sales de Estar o Habitacions. Equips de Fred/Calor (Bomba de Calor).

Multisplit Paret

Aparells ideals per la climatització simultània de varies estances, com habitacions, oficines, etc., permet fins a un màxim de 4 habitacions, amb una sola unitat exterior. Equips de Fred/Calor (Bomba de Calor).

GAMMA COMERCIAL / INDUSTRIAL

Split Sostre/Terra

Possibilitat de instal·lar tant en sostre com en el terra. Son aparells Ideals per a Bar/Restaurant, locals comercials, etc. Equips de Fred/Calor (Bomba de Calor).

Split Cassette

Ideals per integrar-los amb discreció en l'entorn de qualsevol estancà, tant amb cases, com locals comercials, amb la màxima garantia de confort i òptim rendiment. Equips de Fred/Calor (Bomba de Calor).

Splits Conductes

Ideal per el us en cases i locals comercials. Pot ocultar-se íntegrament en un falç sostre. Climatització de varies estances amb una única unitat.

Avinguda Maresme 497-505 | 08301 Mataró
Tel +34 93 798 51 10 | info@puigdellivol.net